نصب اکتیو دیرکتوری به صورت ROOT tree (قسمت اول)
سلام به شما همراهان همیشگی هیوا شبکه. پیش تر با نصب Root Forest آشنا شدیم. در این آموزش قصد داریم با نحوه ی نصب و پیکربندی Active directory به صورت Root tree در خدمت شما باشیم.
معمولا ما زمانی اقدام به نصب Root tree می کنیم که واحد جدید با کارهای جدید به سازمان ما اضافه شده باشد، مثلا شرکت مایکروسافت دامنه ی Microsoft.com را ایجاد کرده و این دامنه علاوه بر اینکه نقش root forest را دارد root tree کمپانی مایکروسافت نیز هست، مایکروسافت در زمینه ی search engine نیز فعالیتش رو شروع می کند و bing.com ساخته می شود، دامنه ی بینگ متعلق به forest مایکروسافت است ولی مسئولیت ها و رسالت این بخش با بخش قبلی متفاوت است در این صورت به نصب دامنه BING.com در forest مایکروسافت root tree گفته می شود.
برای نصب Root tree مراحل زیر را دنبال می کنیم:
ابتدا در سروری که قصد داریم در آن اکتیو دیرکتوری به صورت root tree ایجاد کنیم، تنظیمات TCP/IP را انجام داده و DNS را تنظیم می کنیم.
بین سرور اصلی (forest root) و root tree ارتباط ها را چک می کنیم، و آدرس IP forest root را در قسمت DNS سرور ROOT tree وارد می کنیم.
سپس root forest را با نام و PING – IP می کنیم تا از برقراری ارتباط بین آنها اطمینان حاصل کنیم.
سپس با زدن dcpromo مراحل نصب را آغاز می کنیم.
Next کرده وارد صفحه زیر می شویم. باید توجه کنیم که قصد داریم root tree ایجاد کنیم یعنی یک domain دیگر. بنابراین در لیست انتخاب ها گزینه ی Existing forest را انتخاب و از بین زیر مجموعه های آن مطابق شکل زیر عمل می کنیم .
Next می کنیم و به صفحه زیر می رویم. در این مرحله نام root forest را وارد کرده و نام کاربری و رمز عبور آن را وارد می کنیم تا احراز هویت به درستی انجام شود و به مرحله بعد می رویم:
در این مرحله نام دامین جدید را وارد می کنیم:
در این مرحله نام NetBIOS را به ما نشان می دهد. next کرده و به مرحله بعد می رویم:
در این مرحله domain functional level را انتخاب می کنیم. به دلیل اینکه در هنگام ایجاد root forest ، سرور 2008 را به عنوان functional level تعیین کردیم، در این قسمت امکان تعیین سرور 2008 و سرور 2008 R2 برای ما وجود دارد. که ما 2008 را انتخاب کرده و به مرحله بعد می رویم:
در این مرحله سایت مورد نظر را انتخاب می کنیم. ما تنها یک سایت داریم بنابراین به طور پیش فرض انتخاب شده است.next کرده به مرحله بعد می رویم:
در این مرحله DNS server و Global Catalog را انتخاب می کنیم که همراه با root tree نصب گردد.
پیغام هشداری ظاهر می شود که مبنی بر این است که DNS قبلا راه اندازی نشده است آیا مایلید هم اکنون همراه با اکتیودیرکتوری راه اندازی شود؟ با زدن YES مراحل نصب را ادامه خواهیم داد.
در این مرحله domain controller مورد نظر را انتخاب می کنیم و به مرحله بعد می رویم.
در این مرحله مکان ذخیره شدن داده ها را به ما نشان خواهد داد.
در مرحله بعد رمز عبور را برای بازگردانی اطلاعات در مواقع لزوم وارد می کنیم. این رمز را باید به خاطر بسپاریم.
در این مرحله خلاصه ای از اطلاعاتی را که وارد کرده ایم به ما نشان خواهد داد. با زدن next مرحله نصب شروع شده، پس از reboot شدن وارد سیستم می شویم.
با تشکر
گروه آموزشی هیوا شبکه
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.