آموزش نصب ویندوز سرور 2012 به صورت Core installation
سلام به شما همراهان همیشگی هیواشبکه. در این بخش، با آموزش نصب windows server 2012 Core installation در خدمت شما هستم. همانطور که در آموزش نصب windows server 2012 گفتیم، ما می توانیم نصب را به 3 صورت انجام بدهیم :
1.Full GUI
2.Minimal Interface
3.Core Installation
برای آموزش نصب ویندوز سرور Core نسخه 2022 به مقاله نصب ویندوز Core مراجعه کنید.
نصب windows server 2012 core
1- در مرحله ی اول به یک DVD یا فلش Bootable شده حاوی windows server 2012 یا فایل iso ی آن نیاز داریم. به هر ترتیب که هست آن را در کامپیوتر گذاشته و با آن Boot می کنیم. ما اینجا مراحل را در virtual box انجام می دهیم.
2- تنظیمات زبان را در این صفحه انجام داده و next می کنیم.
3- در این صفحه روی install now کلیک می کنیم تا وارد مراحل پیش از نصب شویم.
4- همانطور که ملاحظه کردید تا اینجای کار همه چیز کاملاً شبیه نصب GUI بود. اکنون زمان آن رسیده که دست به یک سری تغییرات بزنید و مسیر خود را عوض کنید.
برای Core دو گزینه دارید : Standard و Datacenter . ما Datacenter را انتخاب می کنیم. تفاوت آن ها در این است که در Datacenter می توانید تا بی نهایت ماشین مجازی داشته باشید ولی در standard فقط 2تا.
خلاصه مطلب : (server core installation) windows server 2012 R2 را انتخاب کرده و به مرحله ی بعد می رویم.
5- بدون خواندن توافق نامه ی مایکروسافت، آن را می پذیریم و با خوشحالی وارد مرحله ی بعد می شویم.
6- اینجا باید مشخص کنیم که می خواهیم ویندوز فعلی را upgrade کنیم یا می خواهیم از ابتدا نصب کنیم، (clean installation) انجام دهیم. custom را انتخاب کرده و وارد مرحله ی بعد می شویم.
7- در این مرحله باید پارتیشنی را که می خواهیم windows در آن نصب شود، انتخاب کنیم. می توانیم آن را به تعداد پارتیشن هایی که می خواهیم تقسیم کنیم یا می توانیم این کار را بعد از نصب انجام دهیم.
8- حالا مراحل کپی کردن فایل ها و نصب ویندوز شروع شده است و شما کاری برای انجام دادن ندارید. می توانید کمی استراحت کنید و از خستگی windows server 2012 R2 core installation بکاهید.
9- بعد از این که مراحل نصب کامل شد، صفحه ی زیر ظاهر می شود که باید با زدن Ctrl + Alt + Delete وارد شوید. اگر شما هم مانند من کارتان را در یک محیط مجازی (مانند virtual box یا VMware) انجام می دهید، باید دکمه های Ctrl + Delete را بزنید.
10- کاربر Administrator ظاهر می شود ولی دیگر عکسی ندارد. یکی از چیزهایی که در core از دست می دهیم عکس user مان است.
11- در این مرحله پسورد Administrator را عوض کرده و به مرحله ی بعد می رویم.
12- سپس با user و password جدیدمان log on می کنیم. هرچند ظاهر گرافیکی ندارد و خیلی زیبا نیست ولی نباید قابلیت های آن را دست کم گرفت.
ممنون که با این آموزش همراه ما بودید.
هیوا شبکه
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.